1. gorilla16's Avatar
    I was in the beta testing program for blend on ios. The program expires in a few hours. For over a week now the app was not able to establish a connection between my ipad and Z 10. I reported that...but no response...
    I like the app, used it a lot. So I was delighted to see the official updates available. Updated both devices...but sadly still no connection could be established.
    So...what can I do?

    Posted via CB10
    07-09-15 03:30 AM
  2. diegonei's Avatar
    Uninstall, reboot, reinstall and hope for the best?

    You don't expect us to know more than the BZ teams, right?
    07-09-15 09:08 AM
  3. gorilla16's Avatar
    Thanks!...At least a response!
    I did that on the iPad. But how do I do it on the Z10?

    Posted via CB10
    diegonei likes this.
    07-09-15 09:16 AM
  4. diegonei's Avatar
    They issued an update in the last 24 hours. "Update, reboot, hope for the best". :/
    07-09-15 10:27 AM
  5. gorilla16's Avatar
    Whom do you quote?
    I wanted to know how to de/ reinstall the blend app on the Z10?
    The rest is routine for a blackberry user...
    Maybe I should try the famous battery pull!
    Even the forum isn't what it once was anymore...

    Posted via CB10
    07-09-15 11:06 AM
  6. diegonei's Avatar
    Whom do you quote?
    I wanted to know how to de/ reinstall the blend app on the Z10?
    The rest is routine for a blackberry user...
    Maybe I should try the famous battery pull!
    I was gonna answer it all but then...
    Even the forum isn't what it once was anymore...
    ... I got to this. Best of luck.
    tdyhedge likes this.
    07-09-15 11:27 AM
  7. tdyhedge's Avatar
    Whom do you quote?
    I wanted to know how to de/ reinstall the blend app on the Z10?
    The rest is routine for a blackberry user...
    Maybe I should try the famous battery pull!
    Even the forum isn't what it once was anymore...

    Posted via CB10
    My guess is that the battery pull didn't work, did it? Bummer.


    Posted via CB10
    07-09-15 11:58 AM
  8. absolut20's Avatar
    I'm having the same problem - Q10, updated blend on BB and PC (Win 8.1), now won't connect
    07-09-15 06:01 PM
  9. diegonei's Avatar
    I'm having the same problem - Q10, updated blend on BB and PC (Win 8.1), now won't connect
    Refer to my first post.
    07-09-15 09:39 PM

Similar Threads

  1. Repeating "Configuration updated" Message on Android
    By black_berry86 in forum BES 12
    Replies: 3
    Last Post: 08-08-15, 08:20 PM
  2. Regards update
    By baby_dinesh in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 07-09-15, 03:00 AM
  3. Software updates Q10
    By Cindy Davidson1 in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 07-09-15, 01:47 AM
  4. Where to find Verizon update?
    By gerokeroro in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 07-09-15, 01:32 AM
  5. Just updated Blend on Z10 and...a glitch?
    By Daya2727 in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 07-08-15, 10:09 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD