1. Harsha Perera's Avatar
    I am using Q10 and until a few hours ago I could view YouTube videos without any problems. Now there is a message saying there was a error loading. The video and my browser is no longer supported. I can view videos if I enable desktop mode but that is beside the issuem.
    I am using the BlackBerry browser that comes standard with BB10 OS. Is anyone else having the same problem or is it just me?

    Posted via CB10
    01-20-17 05:29 AM
  2. nimra's Avatar
    Try multiCERT from BlackBerry Word, handled all my browser problems at once

    Posted via CB10
    01-20-17 05:41 AM
  3. JSmith422's Avatar
    I am using Q10 and until a few hours ago I could view YouTube videos without any problems. Now there is a message saying there was a error loading. The video and my browser is no longer supported. I can view videos if I enable desktop mode but that is beside the issuem.
    I am using the BlackBerry browser that comes standard with BB10 OS. Is anyone else having the same problem or is it just me?

    Posted via CB10
    There is another thread going on this subject.....seems to be a YouTube issue as others on IOS and Android are apparently reporting similar problems. Check it out....

    An error occurred while performing this operation?

    Posted via CB10
    01-20-17 10:00 AM
  4. quizonrb's Avatar
    It's working now again on my z10.

    Z10 in KSA
    01-20-17 11:51 AM
  5. adr972's Avatar
    Just received the most discussed 10.3.3.1435 upgrade, this morning, before upgrading, I had no more YouTube, I couldn't open it even from the browser, now just after the upgrade it worked. I read other threads with people using Android or IOS devices reporting the same problem. I still can't say it was a YouTube server problem (as most people told) or it depended on the upcoming upgrade. I'm just sharing my experience on the issue

    From my awesome Z30
    01-20-17 11:52 AM
  6. gouxi's Avatar
    It is working now. Passport


    Posted via CB10
    01-20-17 12:09 PM
  7. sidtek50's Avatar
    Working on my BB classic now. I got mega worried when it stopped!

    Posted via CB10
    01-20-17 01:33 PM
  8. Harsha Perera's Avatar
    Hi All, working all good guess the problem was on YouTube end. Thanks for all the help.

    Posted via CB10
    01-20-17 04:56 PM
  9. sir mictol's Avatar
    Working now but I cant multi-task videos like I used to, any time I reduce the browser to open another app, the youtube video stops playing, no more background video play.

    Posted via CB10
    01-21-17 06:35 AM

Similar Threads

  1. Here is how to connect your old Blackberry to the PC
    By gsm_dealer08 in forum Older BlackBerrys
    Replies: 2
    Last Post: 01-24-17, 03:42 PM
  2. YouTube error
    By madhav999 in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 3
    Last Post: 01-23-17, 01:53 AM
  3. Youtube not working
    By someshkelkar3 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 3
    Last Post: 01-21-17, 07:41 AM
  4. WhatsApp on BB Passport
    By titzyzz in forum BlackBerry Passport
    Replies: 3
    Last Post: 01-20-17, 09:07 AM
  5. Youtube is Not a working on BB10 browers
    By Wigley458 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 6
    Last Post: 01-20-17, 02:51 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD