1. Dean Neuls's Avatar
    I keep getting the same error during installation of blend

    An error occurred during the installation of the software

    Invalid Drive: N:/

    Any idea why this is happening and how to fix?

    Posted via CB10
    02-20-15 04:05 PM
  2. Karan Mohal's Avatar
    Im getting the same error, but the drive is Z:\..
    And I have an accessible Z: as well.. I even tried moving the install file to the Z:\ and running from there; same result: Invalid Drive Z:\
    02-20-15 09:32 PM
  3. mrheavyfoot's Avatar
    Hey did you ever figure this out, I'm getting the same error, invalid W
    07-09-15 01:45 PM
  4. Karan Mohal's Avatar
    Hey did you ever figure this out, I'm getting the same error, invalid W
    Yes I did figure out my issue, sorry for the delayed response- in my case I had changed the location of "My Pictures" in the registry, so that the windows 8.1 photo app / live tile thing would show pictures from my network drive (z... once I changed the value back to what it was (c:\whatever\My Pictures..) the install finished without issue..

    Posted via CB10
    08-19-15 07:02 AM

Similar Threads

  1. Latest update; weird installation problem.
    By fakamaz in forum Ask a Question
    Replies: 10
    Last Post: 02-22-15, 08:27 AM
  2. Bell BlackBerry users.
    By CountryboiShawn in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 02-20-15, 03:56 PM
  3. Blackberry Q10 Update
    By kinsercope97 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 02-20-15, 03:49 PM
  4. Blackberry OS 10.3.1
    By waynevandenbree in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 02-20-15, 03:27 PM
  5. BlackBerry App Roundup for February 20, 2015
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 02-20-15, 03:22 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD