1. City Kid 4 Life's Avatar
    Hi,

    The voice feature on my assistant is not working. The service itself still functions properly but there is no sound.

    I'm currently running 10.3.2.2474. Any suggestions to fix this problem would be greatly appreciated.

    Cheers

    Posted via CB10
    11-14-15 09:34 PM
  2. Lusitano17's Avatar
    Open assistant
    Open settings
    Make sure full assistance is on
    Make sure voice response is on.
    Open device search settings and ensure all your desired prompts are activated
    11-14-15 10:19 PM
  3. City Kid 4 Life's Avatar
    Thank you for your reply. All of aforementioned items are enabled. The voice service did work but for some reason it has stopped.

    Any other suggestions?

    Posted via CB10
    11-15-15 10:06 AM
  4. Asvertus's Avatar
    Change Assistant AND device to another language.
    Restart. Change back and restart.
    This helped me.

    Posted via my Z30 (10.3.2.2639)
    11-15-15 10:14 AM
  5. City Kid 4 Life's Avatar
    Thanks for the suggestion. It now works again!

    Cheers

    Posted via CB10
    11-15-15 02:11 PM
  6. lhhalliburton's Avatar
    Thanks for that info. I have been having the same issue. I am glad I now have a fix.
    04-04-16 05:28 PM

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 11-16-15, 12:54 PM
  2. Why I will not buy Priv
    By blackberry155 in forum BlackBerry Priv
    Replies: 15
    Last Post: 11-14-15, 08:58 PM
  3. BlackBerry 10 on BlackBerry playbook
    By akm914 in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 11-14-15, 08:53 PM
  4. Answer For Blackberry Priv Wireless Charging!
    By BogzAldon in forum BlackBerry Priv
    Replies: 1
    Last Post: 11-14-15, 08:11 PM
  5. Virtual Keyboard not hiding when Physical Keyboard slid out
    By heyjohnnybravo in forum BlackBerry Priv
    Replies: 4
    Last Post: 11-14-15, 07:44 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD