1. CrackBerry Question's Avatar
    I can't apply IT Policies any more. I guess the problem occoured after installing 10.2. MR2.
    Enterprise activation is ok, sync works perfectly, but no IT policy is delivered to device.
    It's not device or device OS related. Wiped my perfectly running device and activated again: no policy any more.
    Removing from policy group and applying policy directly or trying different Policies has no effect.
    There are no pending tasks shown, looks like the 'resend IT Policy' command isn't executed.
    'IT Policy sent' and 'IT Policy status' colums stay blank on newly activated devices.
    Resend IT Policy on earlier activated devices seems to be successfull, says 'Pending', 'Applied successfully' and shows a new timestamp.
    Restarted Enterprise Management Web Service and even rebooted servers, no effect.

    Did anyone face the same problem and knows how to solve this?

    Enviromnent:
    BES 10.2.2. (Bundle 19)
    Windows Server 2008 R2 Standard SP1 64-bit
    Exchange: Exchange Server 2010 SP3 RU4 (14.03.0174.001)
    SQL Cluster: SQL Server 2008 R2 SP2 (10.50.4000.0)
    07-04-14 05:27 AM
  2. Sith_Apprentice's Avatar
    Check the services. Make sure they all came back up, especially related to the policy services (which is the EMWS) logs.
    07-04-14 01:50 PM
  3. gonzovision's Avatar
    All services are running. No Error in the EMWS log. On running devices I can update the IT Policy. On newly activated devices even the timestamp of the 'Default' IT Policy is updated.
    07-07-14 10:07 AM
  4. gonzovision's Avatar
    Solution:
    Stop the Administrative services (Application Server & Native Code Container) on both nodes.
    Restart the services on primary node.
    Wait until the service is >1GB in memory.
    08-18-14 10:08 AM

Similar Threads

  1. Replies: 30
    Last Post: 10-28-14, 10:39 AM
  2. whatsapp for blaberry 10.3
    By tahabashir1991 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 8
    Last Post: 07-04-14, 11:05 PM
  3. How to hide any app like wechat. Instgram
    By Roopak Saini in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 1
    Last Post: 07-04-14, 06:20 AM
  4. 10.3.0.700 keyboard on 296
    By Xoma in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1
    Last Post: 07-04-14, 02:40 AM
  5. 10.3.0.821,new os?Only picture no system!
    By bryan ma in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 5
    Last Post: 07-04-14, 01:10 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD