1. CrackBerry Question's Avatar
    my blackberry 10 classic recently stopped working and showed the error message bb10-0015 and suggested methods to fix this is to reload the os using a pc and blackberry link but the loading always fails as the phone keeps restarting soon as the uploading of os starts how can I address this?
    04-19-17 07:33 PM
  2. Dunt Dunt Dunt's Avatar
    my blackberry 10 classic recently stopped working and showed the error message bb10-0015 and suggested methods to fix this is to reload the os using a pc and blackberry link but the loading always fails as the phone keeps restarting soon as the uploading of os starts how can I address this?
    Try using an Autoloader instead of LINK to reload the OS... http://forums.crackberry.com/bb10-le...loader-927076/
  3. Lostboy5151's Avatar
    Hold down the ON/OFF Button for as long as it takes (5-15 seconds) for the red light to come on. Something you installed my not have completed.
    Whenever upgrading, downloading or updating you should always reboot your device. A reboot is often required to complete the installation.
    You should reboot your device once a day regardless.

    Also, before reloading the OS, Make sure to close BB Link.
    04-19-17 10:09 PM
  4. Dunt Dunt Dunt's Avatar
    my blackberry 10 classic recently stopped working and showed the error message bb10-0015 and suggested methods to fix this is to reload the os using a pc and blackberry link but the loading always fails as the phone keeps restarting soon as the uploading of os starts how can I address this?
    Try using an Autoloader instead of LINK to reload the OS... [Guide] How to Load an OS Using Autoloader
    Lostboy5151 likes this.
    04-20-17 08:01 AM
  5. blackrussiandreco's Avatar
    I have tried the autoloader z10_10.3.03.2205 STL 100-4 n it ran completely but the phone still displays bb10-0015
    04-20-17 08:54 AM
  6. deremi's Avatar
    You ran the wrong autoloader. Pick one for a Classic. that Error means there is no OS pretty much. Classic is SQC 100-? not STL.
    Lostboy5151 likes this.
    04-20-17 09:01 AM
  7. Dunt Dunt Dunt's Avatar
    I have tried the autoloader z10_10.3.03.2205 STL 100-4 n it ran completely but the phone still displays bb10-0015
    Try using "Z30_10.3.03.2205_STA100-1-2-3-4-5-6.7z" bb classic SQC100-1 - BlackBerry Forums at CrackBerry.com
    Lostboy5151 likes this.
    04-20-17 09:03 AM

Similar Threads

  1. Replies: 11
    Last Post: 04-21-17, 01:11 PM
  2. What is the name of the charging cable for the BlackBerry Leap?
    By Alex Waltz in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 04-21-17, 12:22 PM
  3. Why "PRIV BY BLACKBERRY" not "BLACKBERRY PRIV"?
    By RCM78 in forum BlackBerry Priv
    Replies: 5
    Last Post: 04-19-17, 06:19 PM
  4. Official BlackBerry KEYone Wallpapers
    By SpecialDelivery in forum BlackBerry KEYone
    Replies: 2
    Last Post: 04-19-17, 05:17 PM
  5. Know A Source of Seidio Blackberry Passport CONVERT for an SE?
    By EndRacism in forum BlackBerry Passport
    Replies: 0
    Last Post: 04-19-17, 12:52 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD