1. CrackBerry Question's Avatar
    hi. my english is bad. I apologize for every mistake.

    All data is wiped after a restart of the z10. i find from bbsupport page and i think it's done but now i have another problem.

    i restarted again and its start with setup steps. but not complete. Although I try mobile and wifi, the internete can not connect and does not go. When I try the wifi hotspot step it says that the internet is connected but it is not progressing.

    i try SIC multiwipe and autoloder file same problem.

    how can i fix it?

    ps: when i try after SIC multiwipe bb link restore say BB link not connect internet.
    Last edited by Fret Madden; 01-06-17 at 03:28 AM. Reason: Fixed characters
    01-06-17 02:35 AM
  2. smallwonder77's Avatar
    Check your modem to make sure it's functioning properly. Can other devices connect at all? If it's a Z10 problem, make sure you're in an area to receive signal from the modem. Otherwise try a reboot to solve.
    01-06-17 08:05 AM
  3. Dunt Dunt Dunt's Avatar
    What OS did you install... there were some version of 10.3.2 that were very buggy for me with Wi-Fi, would only connect using WPS. Maybe try another version?

    But if you are on 10.3.3, they you might using someone else's Wi-Fi?

    Does the phone have an active SIM in it?

    Was it working fine before the Wipe, or is it new to you?
    01-06-17 08:15 AM
  4. cnytk's Avatar
    i check modem it's ok

    i try different wifi and mobile connection and all ok

    then i change software to 10.3.2.... and it's work

    But when try Z10 10 3 03 2163 STL100-1 same problem.

    I finally gave up and decided to use 10 3 02 2888 STL100-1

    thanks for everything
    01-06-17 11:10 AM
  5. Feridun Ahmedov's Avatar
    Solved by me
    Problem is a big problem.
    99% your device is z10 stl 100-1.
    That's why you will not able to install that update(10.3.3)

    Posted via CB10
    01-06-17 06:00 PM
  6. Feridun Ahmedov's Avatar
    Look at yellow colored text
    BB Z10 Not Complate Setup-img_20170107_040246.png

    Posted via CB10
    01-06-17 06:03 PM

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 01-11-17, 12:13 AM
  2. why a stable task app not there yet for dtek60
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 01-06-17, 10:37 AM
  3. how to take out sim card in bb priv
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 01-06-17, 12:30 AM
  4. Location reminder of Checked! tasks app not working.
    By muecke63 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 0
    Last Post: 01-05-17, 01:40 PM
  5. Why can't I access my Chive On app on my Z10?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 01-05-17, 12:10 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD