1. JordE M's Avatar
    Loaded up 10.3.0.1052 on my T-Mo Q10..having a few issues with really low ring volume and in call volume..

    Profiles are all set to max vol and i've tried messing with all the various sound/profile/volume settings..

    Also the 'contacts' app is a bit laggy

    Anyone else having issues?

    Came off official 10.2 and did the autoloader update to 10.3

    Posted via CB10
    08-25-14 09:10 AM
  2. pttptppt's Avatar
    A few people that restored from backup have reported that issue. Maybe you should try reloading the os without restoring from backup

    Posted via CB10
    08-25-14 09:39 AM
  3. JordE M's Avatar
    Ok thanks for the reply..will try later


    Loving the 10.3 goodness!!!

    Posted via CB10
    08-25-14 09:41 AM
  4. kbz1960's Avatar
    I haven't got a call yet so I don't know.
    08-25-14 09:54 AM
  5. mad_mdx's Avatar
    Did you security wipe before autoloader ?

    Posted via CB10
    08-25-14 09:54 AM
  6. JordE M's Avatar
    Yes I did..was a bone stock 10.2...the only thing I can assume is that the restore messed it up somehow...will reload 10.3 and skip restoring

    Posted via CB10
    08-25-14 10:23 AM
  7. Aju's Avatar
    not the restore....it happens to almost everybody...i did a complete new install and i too face the same n Q10....wait for the next upgrade....
    Yes I did..was a bone stock 10.2...the only thing I can assume is that the restore messed it up somehow...will reload 10.3 and skip restoring

    Posted via CB10
    08-25-14 10:26 AM
  8. blueyestm's Avatar
    Yep, volume lower than normal on mine too. I usually keep it on 60% and had to use 90% to get the 60% I was used to.
    08-25-14 11:53 AM
  9. jhimmel's Avatar
    No problem here. Same volume as before. I did non-destructive Sachesi install.
    08-25-14 11:57 AM
  10. m69c44's Avatar
    All my notifications are working except my toast notifications. Is there a fix for this? I did a clean install no restore. Used the auto loader. No big deal if there is no fix. Thanks

    Power by 10.3.0.1052
    08-25-14 02:17 PM
  11. IndianTiwari's Avatar
    No issues at all. Cool app.

    From my Z30 Device using 10.3.0.1052
    08-25-14 02:48 PM
  12. plove011's Avatar
    Go to Main Volume under Settings and you can turn it up
    08-26-14 03:57 PM
  13. m69c44's Avatar
    Done that. Still no sound.

    Power by 10.3.0.1052
    08-26-14 04:30 PM
  14. plove011's Avatar
    Done that. Still no sound.

    Power by 10.3.0.1052
    Worked for me right away. Sorry
    08-26-14 05:41 PM
  15. kbz1960's Avatar
    My sound seems the same. I did the autoloader and didn't restore from link. I did selective from backup pro. On my Z30 flicking doesn't work from the space bar but does everywhere else.
    08-26-14 06:40 PM
  16. bskkarthik's Avatar
    not the restore....it happens to almost everybody...i did a complete new install and i too face the same n Q10....wait for the next upgrade....
    Azhar,Iam also facing low incoming call volume.Is it common behaviour in the current leaked OS for Q10 ?
    08-29-14 04:06 AM
  17. Aju's Avatar
    Azhar,Iam also facing low incoming call volume.Is it common behaviour in the current leaked OS for Q10 ?
    Yah....dont worry...nothing to panic....our boys wil be noisy when the OS comes from company

    Once ? BLACK ? never BACK !! Q10 is the MaAaaAnNNnN !!
    08-30-14 08:11 AM
  18. Bobby Tables's Avatar
    I'm having this issue too. I was having it on 10.2.1, and it was caused by android apps and their notifications making noise at the same time as an email came in. After that, the volume for emails phone calls etc would be low until I closed the offending app. (Usually eBay or Skype). Later, I noticed the same thing happening with the music app when I disconnected from my car after listening to music via Bluetooth. Closing the app restored the notifications to the correct volume.

    However, I was just added to a beta whitelist and got an OTA update to 10.3.0.1130 on my Q10, and the notifications volume issue happens all the time, even after a reboot and with all apps closed. Help!
    09-26-14 02:03 PM

Similar Threads

  1. Help with factory apps
    By spoonman9696 in forum BlackBerry Bold 9930/9900
    Replies: 3
    Last Post: 08-27-14, 03:28 PM
  2. 10.3.0.1052 - Dropbox now auto-uploads pictures?
    By rwmnau in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 8
    Last Post: 08-25-14, 11:24 AM
  3. BlackBerry on o2
    By bblasl in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 08-25-14, 11:16 AM
  4. Blackberry Q10 OS 10.3.0.1052
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 08-25-14, 09:57 AM
  5. I got 10.3 update!
    By Rahul1234 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 4
    Last Post: 08-25-14, 07:23 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD