1. nospickel's Avatar
    All,
    My Android Apps have stopped working. When I try to start them, I only see a blue bar at the bottom of the screen.

    A complete system wipe out works, but kills my App-Data. Is there a way without wipe out?

    System: 10.2.2.932
    Z30
    STA100-2

    Kind regards

    Jochen

    Posted via CB10
    10-06-14 03:21 PM
  2. Elite1's Avatar
    First off, welcome to CrackBerry!
    Please update your profile to include device, carrier, and location. Makes it easier for others to help you.

    The blue bar is the Android Runtime starting up. You should only see that maximum once after any reboot.
    You can try a device reset first. (NOT the same as a restart.)

    Hold down your top button for about 30 seconds. Keep pressing it down, ignoring onscreen countdown and restart option, BB splashscreen, and black screen. The red LED will turn on. As soon as LED turns off, release the top key.

    Was anything better after that reboot?
    10-06-14 03:45 PM
  3. AnimalPak200's Avatar
    Keep in mind that the blue bar will reappear if you try to run an android app very soon after the reset instructed above. It's just part of the system startup and initialization process, and should be fine after that.

    Posted via CB10
    Elite1 likes this.
    10-06-14 03:48 PM
  4. nospickel's Avatar
    Hi,
    thanks for the answer. It did not work after the re-boot.

    Ab other idea?

    Posted via CB10
    10-08-14 02:13 PM
  5. ssbtech's Avatar
    I installed a couple of Android apps from Snap last night that didn't work properly.

    I was trying to compare Flixster and CBC News apps to the native versions, and several times the Android versions crashed or hung.
    10-08-14 02:25 PM
  6. AnimalPak200's Avatar
    Hi,
    thanks for the answer. It did not work after the re-boot.

    Ab other idea?

    Posted via CB10
    Try holding down the up and down volume keys until it does a hard reset.

    Posted via CB10
    10-08-14 02:42 PM
  7. nospickel's Avatar
    Done already.

    I have,

    Wiped off the system and reinstalled the whole system again - Android apps are working now I have lost some App related data, which I require

    I played back my update (sic!) and Android Apps stopped working.

    HELP, please...

    KR
    Jochen

    Posted via CB10
    10-08-14 03:28 PM

Similar Threads

  1. Why am I getting error messages saying SIM Not Allowed MM #3?
    By Jermanicus in forum BlackBerry Passport
    Replies: 12
    Last Post: 10-08-14, 04:32 PM
  2. Snap2chat video not working on Passport?
    By Vincent Romani in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 9
    Last Post: 10-08-14, 10:50 AM
  3. Google Chrome works great
    By jutleys in forum BlackBerry Passport
    Replies: 4
    Last Post: 10-06-14, 01:35 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 10-06-14, 01:25 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD