1. Trespasser 22's Avatar
    Hi all,
    Since upgrading to 10.3.1 on my Q10, I have not been able to get the main contacts folder from my exchange/outlook account to sync with my device. The one sub-folder I have under contacts, however, syncs to the Q10, as well as the 'recommended contacts' folder. Even messing around with the account settings and dis-/enabling the main contacts folder to sync hasn't helped so far. Moreover, I noticed that after a restart of the device, the settings were reverted to 'sync all contact folders', but still the main contacts don't get displayed on my device...

    This is quite annoying, especially in a business environment.

    Any one of you experienced similar problems or can help to fix the issue?

    Thanks!

    Trespasser22

    Posted via CB10
    02-21-15 07:10 AM
  2. Chris Chin's Avatar
    The only thing I can think of is to Delete the account from the device. Reboot. Then add the account back again to the device. Sounds dumb, but I had to do this to get my exchange account back to normal a while back.

    Good luck.
    02-21-15 08:20 AM
  3. Trespasser 22's Avatar
    Hi Chris,

    Thanks for your helpful advice! I have done as suggested and this seems to have worked for me. However, others are reporting similar problems so there might be a bug waiting to be fixed after all.

    Bye,

    Trespasser22

    Posted via CB10
    02-23-15 12:05 PM
  4. Chris Chin's Avatar
    Yup, I saw a thread about sync problems.

    I hope your problem is at least resolved for good.

    When I update the OS, I'll usually do a backup, wipe the device and do a clean install, re-configuring accounts afterwards and re-install applications. The only thing I restore is the password keeper entries. Sounds dumb, but I have less problems.

    Take care.
    Chris.

    Sent from my Z30 on CB10
    02-23-15 12:32 PM

Similar Threads

  1. Z10STL100-3 ; any one get 10.3.1?
    By Sad Hero in forum BlackBerry Z10
    Replies: 230
    Last Post: 04-26-15, 03:52 PM
  2. Original 10.3 update
    By MajesticBB in forum Ask a Question
    Replies: 5
    Last Post: 02-22-15, 02:57 AM
  3. OS 10.3.1 Why has FB gone from my hub?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 6
    Last Post: 02-21-15, 10:50 AM
  4. BBM not working properly after 10.3.1.1565 update
    By abhi7848 in forum Ask a Question
    Replies: 6
    Last Post: 02-21-15, 10:35 AM
  5. 10.3.1.1565
    By maRvMan in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 02-21-15, 07:33 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD