Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Page 85 of 268 FirstFirst ... 35758283848586878895135185 ... LastLast
Results 2,101 to 2,125 of 6695
Like Tree219Likes
  1. jsmedina1988's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    #2101  

    Default

    Hi everyone please help me naman re my prepaid hotspot BB 9900 under globe ayaw ma activate add me sir trigo or anyone here na may idea how to troubleshoot ds 282EA59A - ty joe
  2. trigo's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    211 Posts
    #2102  

    Default

    Quote Originally Posted by jsmedina1988 View Post
    Hi everyone please help me naman re my prepaid hotspot BB 9900 under globe ayaw ma activate add me sir trigo or anyone here na may idea how to troubleshoot ds 282EA59A - ty joe
    i just added someone who pm me, and now 30 na kami... i'll add you when a slot becomes available.
  3. RonMickhail's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    PIN
    2A2A20C8
    #2103  

    Default

    Hi guys! Just subscribed to BB MAX 599 for postpaid. Can't YouTube, so i Google-d and saw the APN solution (internet.globe..).

    (1) If I do this sol'n for YouTube, will there be no surprise additional data charges?
    (2) If I use my phone as modem for laptop with APN checked, will there also be no surprise data charges?

    So in short parang I'm asking kung legit ba talaga yung 599 haha! Thanks guys!
  4. iameske's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    #2104  

    Default

    Hi too. I also subscribed to plan 999 of Globe Telecom with free handset BB 9320. And I can say I'm an abuser, surfing, dl-ing and mh-ing to my heart's content. I also want to ask if there are additional charges for web usage in my plan? Anyone here with the similar plan? How's your bill? Thanks in advance.
  5. herohogwarts's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    7 Posts
    #2105  

    Default

    I'm a Globe postpaid subscriber, I can no longer use the hotspot feature of my Blackberry. Does anyone have the same problem/issue?
  6. dennisq's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    24 Posts
    PIN
    pin:28574877
    #2106  

    Default

    Quote Originally Posted by herohogwarts View Post
    I'm a Globe postpaid subscriber, I can no longer use the hotspot feature of my Blackberry. Does anyone have the same problem/issue?

    Same here(postpaid plan 999 withh. Unli data plan) I just found out now, any1 else having the same issue?

    Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
  7. dennisq's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    24 Posts
    PIN
    pin:28574877
    #2107  

    Default

    Quote Originally Posted by RonMickhail View Post
    Hi guys! Just subscribed to BB MAX 599 for postpaid. Can't YouTube, so i Google-d and saw the APN solution (internet.globe..).

    (1) If I do this sol'n for YouTube, will there be no surprise additional data charges?
    (2) If I use my phone as modem for laptop with APN checked, will there also be no surprise data charges?

    So in short parang I'm asking kung legit ba talaga yung 599 haha! Thanks guys!

    If your on bbmax there should be no other data charges, I've been using my 9900 as my desktop internet for quite awhile now, wlang extra charge.

    Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
    Thanked by:
    RonMickhail (09-15-2012) 
  8. dennisq's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    24 Posts
    PIN
    pin:28574877
    #2108  

    Default

    Quote Originally Posted by dennisq View Post
    Same here(postpaid plan 999 withh. Unli data plan) I just found out now, any1 else having the same issue?

    Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

    Weird, I just transfered locations 4 blocks away from my previous location where hotspot does not work, ngaun ok na ulet ang mobile hotspot ko..


    Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
  9. dennisq's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    24 Posts
    PIN
    pin:28574877
    #2109  

    Default

    Guys!

    Any1 in the philippines using Hybrid Os for bb9900.

    If so can you tell me which SFi is effective for you. Thanks.



    Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
  10. qazwsxedcrfvtgb's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    #2110  

    Default

    Guys, I have a question. Last night (8pm), I just applied for a postpaid line with this plan - BBMAX599 and 299 consumable. I asked the sales representative if I still need to register BBMAX to 8888, she said there's no anymore as they will be the one who's going to register my BBMAX. Until now (10am the following day), yung edge or gprs ko, hindi pa naka-uppercase. Ganun ba talaga yun? na i don't to register to 8888 anymore kasi sila na yung magreregister for me?
  11. dennisq's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    24 Posts
    PIN
    pin:28574877
    #2111  

    Default

    Quote Originally Posted by qazwsxedcrfvtgb View Post
    Guys, I have a question. Last night (8pm), I just applied for a postpaid line with this plan - BBMAX599 and 299 consumable. I asked the sales representative if I still need to register BBMAX to 8888, she said there's no anymore as they will be the one who's going to register my BBMAX. Until now (10am the following day), yung edge or gprs ko, hindi pa naka-uppercase. Ganun ba talaga yun? na i don't to register to 8888 anymore kasi sila na yung magreregister for me?

    Call customer service, either they have not setup ur bbmax or they need to update ur bb profile 1st service books/ apn settings. Etc.

    Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
  12. aibylaaattt's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    2 Posts
    #2112  

    Default

    I registered to Globe BB Social yesterday. Got a message that its still on process. And I got tired of waiting, tried to check my Social Status, it said its already activated. But my signal is still in small caps. I checked the HRT, its still empty. I keep hitting register now! and yet nothing happens. Help please
  13. bibeberry's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    125 Posts
    #2113  

    Default

    Any of you Smart users from Sta. Ana Manila or nearby cos I want to know how the signal is in the area, I'm a Globe BB Max user and I want to switch to Smart for next month to try out the mega 250. As you all know 349 is the 1 month unlitext to globe and 250 is 1 month unlitext to all networks from smart so I wanna try that. But my globe friends won't be able to text me since they're only on globe unli but anyway just wanted to try esp smart has a bbm only 99 plan per month on prepaid, which is only available to globe postpaid.

    Also download Fancy Speedtest from App world I got it and my dl speed from Globe H+ is 197kbps, I'm using torch 9810 is Smart H+ faster?
  14. gedubraks's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    214 Posts
    PIN
    1234567890
    #2114  

    Default

    Quote Originally Posted by aibylaaattt View Post
    I registered to Globe BB Social yesterday. Got a message that its still on process. And I got tired of waiting, tried to check my Social Status, it said its already activated. But my signal is still in small caps. I checked the HRT, its still empty. I keep hitting register now! and yet nothing happens. Help please
    Simply do a battery pull.. That usually does the trick
  15. sweetroshell's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    3 Posts
    #2115  

    Default Re: Globe and Smart users from the Philippines

    Hi can you add me up? 2A661347
  16. jepv_12's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    2 Posts
    #2116  

    Default Re: Globe and Smart users from the Philippines

    Hi. I'm new here sa CrackBerry at sa Blackberry din. I have a BB 9780 with smart prepaid sim na naka unlimited bbm at unlimited data. Yung 599 ng smart. Pa help po sana ako kasi gusto ko sana magtether thru usb cable sa 9780 ko pero di ko alam papano. Di ko po alam kung ano settings ang gagawin sa BB desktop software. Please help po. Thanks in advance po!
    Last edited by jepv_12; 10-21-2012 at 01:41 AM.
  17. trigo's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    211 Posts
    #2117  

    Default Globe and Smart users from the Philippines

    Quote Originally Posted by sweetroshell View Post
    Hi can you add me up? 2A661347
    As of now the group is full, will let you know if a space is available.


    Sent from my iPad using Tapatalk
    Thanked by:
    sweetroshell (10-25-2012) 
  18. PUGITO's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    8 Posts
    #2118  

    Default Re: Globe and Smart users from the Philippines

    Kamusta mga pinoy! Hehehe! Globe user ako bb curve 9360, pero parang gusto ko lumipat smart, maganda ba social ng smart?
  19. bibeberry's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    125 Posts
    #2119  

    Default Re: Globe and Smart users from the Philippines

    Di nako lumipat ng smart kasi meron na palang bb chat 99 for globe prepaid! May 200 texts to globe/tm pa yay I usually get bb max or bb social pero since may wifi naman lagi dito sa bahay, bb chat 99 to 8888 muna for november
  20. bibeberry's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    125 Posts
    #2120  

    Default

    Quote Originally Posted by PUGITO View Post
    Kamusta mga pinoy! Hehehe! Globe user ako bb curve 9360, pero parang gusto ko lumipat smart, maganda ba social ng smart?
    Dahil pareho naman silang 299, tingnan mo na lang kung anong coverage ang mas malakas saka kung saang network ka mas maraming katext. Sana kasi lahat naka bbm na lang eh haha
  21. bibeberry's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    125 Posts
    #2121  

    Default

    Quote Originally Posted by jepv_12 View Post
    Hi. I'm new here sa CrackBerry at sa Blackberry din. I have a BB 9780 with smart prepaid sim na naka unlimited bbm at unlimited data. Yung 599 ng smart. Pa help po sana ako kasi gusto ko sana magtether thru usb cable sa 9780 ko pero di ko alam papano. Di ko po alam kung ano settings ang gagawin sa BB desktop software. Please help po. Thanks in advance po!
    Meron dun mga profile for mobile internet depende sa carrier at plan mo prepaid or postpaid. Call your carrier

    You need bb desktop software. Meron dun mobile internet.
  22. f0xG3's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,219 Posts
    Global Posts
    1,223 Global Posts
    #2122  

    Default Re: Globe and Smart users from the Philippines

    When I applied for a Globe BB Plan 999, it took me 1 day to activate my sim and BIS.

    Did you set your APN right or are you in a good signal area? Did you resend your service books or restarted your phone
    Sole IT Dude in the House
    Maintained PC's : 2x PC's, 1x MacBook
    Maintained Mobile Phones : BlackBerry Z30 (STA100-2)Stolen RECOVERED , BlackBerry Q10 (SQN100-3), BlackBerry Z10 (STL100-2) Rewarded, BlackBerry PlayBook 16GB, iPhone 4S 16GB, Nokia Lumia 630,

    I need to organize these stuff
  23. heyitsejohn's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    2 Posts
    Global Posts
    24 Global Posts
    #2123  

    Default

    quick question: will a BB Social or BB Message plan (through Globe) allow me to maintain a two-way sync for my Google Contacts? reason i'm asking is because my primary phone is an iPhone and my work phone is a BlackBerry. I want both to be synced to the same Google Contacts database, so that whenever I add something to either, it's synced to the cloud and accessible on both.

    before kasi I was on BB Max so it worked fine. now, I just wanted to double-check to make sure before I downgrade. is this possible?
  24. blacklighter11's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    503 Posts
    Global Posts
    591 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #2124  

    Default Globe and Smart users from the Philippines

    Does globe offer a monthly bbm only subsription for prepaid? All i found was for postpaid and the 15/day for prepaid.


    Sent from my LTE iPad 3 using Tapatalk HD
  25. trigo's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    211 Posts
    #2125  

    Default Globe and Smart users from the Philippines

    Quote Originally Posted by blacklighter11 View Post
    Does globe offer a monthly bbm only subsription for prepaid? All i found was for postpaid and the 15/day for prepaid.


    Sent from my LTE iPad 3 using Tapatalk HD
    Yup they do at 100/mo bbm only.


    Sent from my iPad using Tapatalk

Posting Permissions