Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 4 of 4
  1. cpc12's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    27 Posts
    Global Posts
    437 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default Safari ISSUES

    I have been having issues with safari on all my devices. iPhone 5 mini and my MBA.

    I can't browse on any device for more than 10 minutes before I get the following error message.

    Safari ISSUES-imageuploadedbytapatalk1360545861.220499.jpg

    Safari ISSUES-imageuploadedbytapatalk1360545871.261330.jpg

    This seems to be Facebook related. I have no idea why Facebook is affecting my general browsing.

    Once I get these pop ups my browser won't work for an hour or so. I've tried clicking cancel and I've tried clicking continue.

    Once this happens my google search engine comes up invalid URL if I try to search anything.

    Also after this happens I get invalid URL when I try to open Facebook

    Alli has tried to help me figure this out in the past but I can't make it stop.

    I have a regular N router and if the problem happens on one device I can switch devices and don't get the same problem. It seems isolated.

    I really hope someone can help me with this. It's so bad that I can't really use the Internet without a problem. I feel like I'm using PCs again


    Please HELP !!!!

    Thanks
  2. xandermac's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    4,673 Posts
    Global Posts
    4,712 Global Posts
    PIN
    268CF108
    #2  

    Default

    Clear cookies and safari cache?
    Twitter: xandermac
  3. cpc12's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    27 Posts
    Global Posts
    437 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #3  

    Default Safari ISSUES

    This has already been done. Did nothing.

    Thanks
  4. mikeo007's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    4,219 Posts
    Global Posts
    4,948 Global Posts
    #4  

    Default

    If it's happening on 3 separate devices, I'd have to assume that the only common denominator is either your Apple ID or router.
    Does it happen when you browse using the phone on 3G/LTE?

Similar Threads

  1. Having issues with Videos in Safari and YouTube.
    By Armenvzw in forum Apple iPhone/iPad
    Replies: 1
    Last Post: 07-17-2009, 01:32 AM
  2. Blackberry Pearl set-up issues
    By HillaryP in forum Introductions
    Replies: 9
    Last Post: 04-18-2007, 10:14 PM
  3. Help, trackball issue
    By productionmanager in forum BlackBerry Pearl 8100
    Replies: 4
    Last Post: 04-01-2007, 03:18 PM
  4. DST issues with 'other' devices...
    By naviwilliams in forum Other Platforms
    Replies: 4
    Last Post: 03-23-2007, 11:10 AM
  5. Nokia BH-900 Issues
    By kida in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 03-22-2007, 11:42 AM

Posting Permissions